Informatie

Van harte welkom op onze Homepage.

De “thuispagina” van Tafeltennisvereniging Globe Hou Tafel ’77.

Over ons

Onze vereniging is één van de gezelligste tafeltennisverenigingen van het noorden. Dat hebben wij mede te danken aan ons prachtige onderkomen, we durven wel te zeggen de mooiste tafeltennishal van Drenthe, en ook omdat bij ons sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

Dat veel oud leden na jaren toch weer terug komen bij ons om te spelen zegt natuurlijk ook wel iets!

Onze accommodatie

Onze accommodatie is gevestigd aan de Disc1 in Coevorden, naast Verenfabriek Globe en dat is tevens onze hoofdsponsor.

Wij beschikken over een ruime sporthal met ruimte voor 5 tafels, een compleet ingerichte bar met een sfeervolle kantine vanwaaruit de competitiewedstrijden bekeken kunnen worden.

Uiteraard is de accommodatie voorzien van de nodige toiletruimtes en ruime moderne douchevoorzieningen.

Voor wie en wat kost het?

Tafeltennissen is voor iedereen, jong en oud. Voor onze oudere senioren hebben we een speciale speelmiddag op de woensdag.

Wat de kosten betreft valt onze sport reuze mee; het is één van de voordeligste sporten in de gemeente Coevorden. Voor een vast bedrag in de maand kun je wekelijks diverse avonden tafeltennissen.

Ook het speelmateriaal hoeft niet zo duur te zijn. Via onze vereniging kun je al voor weinig geld een goed batje aanschaffen. En voor kleding ten behoeve van de competitiewedstrijden betaal je zelf een deel en de vereniging betaalt hier een deel aan mee. Eventuele jeugdleden krijgen zelfs een clubtenue in bruikleen.

Wedstrijden en toernooien

Bij Globe Hou Tafel ‘77 kun je gewoon recreatief tafeltennissen maar daarnaast ook deelnemen aan de noordelijke competitie. Onze vereniging speelt hoofdzakelijk in Drenthe. Er is een voorjaar- en een najaar competitie. Beide competities bestaan (normaal gesproken) uit 10 wedstrijden waarvan 5 thuis en 5 uitwedstrijden zijn. Voor sommigen is de competitie een prettige stok achter de deur om te spelen.

Aan het deelnemen van de competitie zijn wel extra kosten verbonden; dat is de zogenaamde bondsbijdrage van de NTTB (Nederlandse Tafel Tennis Bond)

Buiten de competitie om organiseren we zelf ook de nodige clubtoernooien, onder andere het jaarlijkse clubtoernooi aan het eind van de voorjaarcompetitie en het Ganzentoernooi, dat is uiteraard in het weekend van de jaarlijkse Ganzenmarkt van Coevorden. Tevens zijn er natuurlijk voldoende mogelijkheden om deel te nemen aan toernooien die georganiseerd worden door andere tafeltennisverenigingen.

Interesse?

Is je interesse inmiddels gewekt? Kom dan gerust en geheel vrijblijvend een paar avonden spelen, dat kost je niets. Je neemt alleen sportkleding mee want een batje ligt klaar bij ons om te proberen!

Wanneer spelen wij

Onderstaand onze openingstijden en trainingsavond(en)

· Maandag :   19.30 tot 23.00 uur Competitieavond en recreatief spelen
· Dinsdag :     19.30 tot 23.00 uur Competitieavond en recreatief spelen
· Woensdag : 14.00 tot 16.00 uur Middag voor de Senioren 55+
· Donderdag: 19.30 tot 21.30 uur Trainingsavond en van 21:30 tot 23:00 recreatief spelen